top of page
HejaKlubben_Collage_WebbFix_Gradient.jpg

UTAN IDEELLT ENGAGEMANG, INGET FÖRENINGSLIV

Vi tycker att på tok för många tar eldsjälarnas ideella engagemang och det föreningarna gör för givet. Dessutom sjunker idag vuxnas engagemang i sina barns idrottsföreningar. Många tror att det går att betala

sig fri från ansvar men missar då att hela föreningslivet bygger på ideellt engagemang och arbete.

Och att det måste vara så för att sport och idrott ska kunna var tillgängligt för alla, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför tycker vi att det är dags att lyfta fram Sveriges fantastiskt breda föreningsliv

och sätta landets alla eldsjälar, klubbar och föreningshjältar i rampljuset.

VI VILL DELA ERA BERÄTTELSER

Under vårt arbete med Heja Klubben! vill vi ge er möjlighet att lyfta fram just er klubb eller förening. Vi vill höra er berättelse om det som ni tampas med, era utmaningar och hur ni gör för att få det att gå runt, så att alla som vill kan utöva er idrott eller aktivitet. Vi vill höra om era eldsjälar. Har ni en Hjördis, Vaktis eller Svennis som lägger ner hela sitt hjärta för er medlemmar; som kritar linjer, säljer kaffe, slipar skridskor eller bokar träningstider?

Vi är också nyfikna på hur många likheter det finns eller vilka skillnader det är mellan en bordtennisklubb i Ystad och en i Pajala. Har ni samma utmaningar och har ni löst ekonomi och annat på samma sätt eller har någon av er en ”patentlösningen” som resten av Bordtennissverige vill höra om?

HejaKlubben_Rugby.png
HejaKlubben_Hemsida_Kontakt.png
rachel-GGlz-QSvL38-unsplash_edited.jpg
HejaKlubben_Volley.png

SVENSKT FÖRENINGSLIV
+SVENSKT NÄRINGSLIV
= SANT

VILL DITT FÖRETAG 
VARA MED OCH STÖTTA FÖRENINGSLIVET?

Det fantastiska ideella arbete som görs i alla föreningar räcker dock inte hela vägen för att klubbarna ska gå runt. Det behövs sponsorer, och det är där ni företag kommer in i bilden. Alla ni som har ett företag har nog någon gång fått frågan om att sponsra F14-laget i den lokala fotbollsklubben, eller om ni vill ha ert företagsnamn på en bana i stadens bowlingklubb.

Utan ert stöd och sponsring hade Sveriges idrottsklubbar och föreningar inte haft en chans. Och vi vet hur tacksamma de är för era bidrag, stora som små. Och det känns liksom naturligt att ni ska kunna vara med och engagera er i Heja Klubben!, exempelvis genom att bidra till ”Sponsorpotten”. Potten kommer vi som sagt att berätta mer om i ett senare skede, men ni kan redan nu kontakta oss om ni vill engagera er.

Vill ditt företag vara med och stötta föreningslivet?

Kontakta oss här nedan berättar vi mer om hur ni kan bidra!

SPONSORER

Sigma Group

Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrens-kraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Vi är 4600 medarbetare i elva länder. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
SIGMA_Symbol_2021_RGB.png
Danir_Logotyp_377x449px.png
Danir Group

Danir är ett entreprenörsdrivet

företag ägt av familjen Dan Olofsson. Danir bildades 1986, och vår roll är att äga och utveckla våra bolag samtidigt som vi bidrar till ett bättre samhälle.

Vi gör det genom entreprenörskap, långsiktighet och samhälls-engagemang.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page